Valokuitukysely Liperin Ylämylly ja Honkalampi - ilmoita kiinnostuksesi!

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon, sillä Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Olemme selvittäneet Liperin Ylämylly ja Honkalampi alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään.

Ennakkoilmoitusten mukaan osalle alueetta tulee valokuitu, mutta tarkempi rajaus ja suunnitelma on vielä kesken. Jos et ole tilannut vielä valokuituliittymä tai antanut ennakkoilmoitusta, se kannattaa tehdä nyt, sillä liittymän tilaaminen viimeistään rakennusvaiheessa on edullisinta!  Näin vauhditat myös alueen verkon nykyaikaistamista.  Ilmoita kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta ja vaikuta!

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartoitettavan alueen karttaa isommaksi kuvasta.

Liperi-valokuitukartoitus-pieni_12-2019.jpg

Toimi heti, sillä vain ennakkoilmoituksella vauhditat Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi, Rakentaminen alueelle alkaa, kun kiinnostusilmoituksia on 200 kpl.  Otamme sinuun yhteyttä vielä ennen varsinaista tilausta eli ilmoitus ei ole sitova. Ilmoita kiinnostuksesi liittymä kohden tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Rakennettavalle alueelle on saatavilla kaapeli-tv-liittymä, lue lisää tästä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Ennakkotilaa liittymä ja vaikuta valokuidun rakentamiseen alueellesi! Jäikö jotain kysyttävää, ota yhteyttä alueesi edustajaan: Matti Kontiainen, puh. 050 373 3223 tai 040 504 1311.

Bonsky