Valokuitua Liperin Ylämyllylle ja Honkalammelle - Tilaa liittymä

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon, sillä Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Olemme selvittäneet Liperin Ylämylly ja Honkalampi alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään.

Alueen valokuidutus alkaa viikolla 43 (22.10.-) teiden putkitusalituksilla.
Viikosta 44 maanrakennuskoneet alkavat tekemään alueen runkoverkkoa Ylämyllyntien -Katajankujan risteyksestä eteenpäin Honkatietä pitkin.
Ja nämä kun on alta pois saatu, niin sittenpä voi alkaa valmistelemaan kiinteistöjen kuidutuksia!

Liperi-Ylämylly-honkalampi-rakennetaan-08-2020.jpg
Jos et ole tilannut vielä valokuituliittymä tai antanut ennakkoilmoitusta, se kannattaa tehdä nyt, sillä liittymän tilaaminen viimeistään rakennusvaiheessa on aina edullisinta! Tilaa valokuitu alla olevan linkin kautta!

Valokuituyhteydet rakennetaan kartalla näkyvän mustalla rajatun alueen sisäpuolelle vuoden 2020 aikana (alue 1). 

Laajennamme valokuituverkkoa edelleen vuoden 2021 aikana nyt rakennettavan alueen ulkopuolelle, joten on tärkeää ilmoittaa myös näiden alueiden valokuitukiinnostusta alla olevan linkin kautta (alue 2).

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartoitettavan alueen karttaa isommaksi kuvasta.Liperi-valokuitukartoitus-pieni_12-2019.jpg
Toimi heti, ja tilaa Kaisanetin valokuituliittymä! Näin vauhditat myös alueesi verkon nykyaikaistamista. Otamme sinuun yhteyttä aina ennen varsinaista tilausta eli ilmoitus ei ole sitova. Ilmoita kiinnostuksesi liittymä kohden tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Rakennettavalle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää tästä.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vauhdita alueesi verkon nykyaikaistamista!
Jäikö jotain kysyttävää, ota yhteyttä alueesi edustajaan: Matti Kontiainen, puh. 050 373 3223 tai 040 504 1311.

Bonsky