Kaisanet Oy

Valokuitukysely Lehmo Lehmola - Tilaa liittymä!

Pistetäänkös laajakaista-asiat kerralla kuntoon? Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Selvitämme Lehmolan alueen asukkaiden halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Ilmoita kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta ja vaikuta rakentamispäätökseen!

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta. 

lehmo_karttakuva@0,3x.jpg

Toimi nyt ja tee ennakkokiinnostusilmoitus 31.3.2020 mennessä, sillä vain ennakkoilmoituksella vauhditat Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi. Rakentaminen alueelle alkaa, kun kiinnostusilmoituksia on  väh. 90 kpl. Mikäli rakentaminen käynnistyy, otamme sinuun yhteyttä vielä ennen varsinaista tilausta eli ilmoitus ei ole sitova. Ilmoita kiinnostuksesi liittymä kohden tästä.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Ennakkotilaa liittymä ja vaikuta valokuidun rakentamiseen alueellesi!
Jäikö jotain kysyttävää, kysy Juha Hyttiseltä, puh. 044 734 4325.

Bonsky