Valokuitukysely Joensuun Vehkaniemi

Selvitimme aiemmin Joensuun Vehkaniemi-Vehkataival-Sulkuniemi alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta Kaisanetin valokuituliittymään. Alueelta on nyt tullut aiemman kyselyn jälkeen lisää kiinnostusilmoituksia, joten kartoitamme osaa aluetta uudelleen (kts. alla alue 2). Rakentamisen suunnittelu on sitä vastoin pystytty jo käynnistämään rajoitetulle alueelle (kts. alla alue 1).  Rakentaminen tapahtuu vuoden 2020 aikana.

Kiinnostusilmoituksia kannattaa edelleen tehdä, sillä kartoimme koko ajan teidän ilmoitustenne perusteella myös muita mahdollisia rakennettavia alueita. Voit tehdä kiiinnostusilmoituksen valokuitusaatavuskysely haun kautta tästä tai olla yhteydessä suoraan edustajaltamme myös tilatessa liittymää (yht.tiedot alla).  

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit  maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Rakennettava alue (alue 1): 
Vehkaniemi-alue1-05-2020.jpg

Kartoitettava alue (alue 2):
Vehkaniemi-osa2-05-2020.jpg


Suunnitellulle alueelle valokuituliittymään on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:stä ja sen tuomista eduista tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alueen edustajalta: Matti Tyynelä,  puh.  044 734 4060 tai matti.tyynela@kaisanet.fi.  

Bonsky