Valokuitua Joensuu Vehkaniemeen - Tilaa valokuituliittymä!

Selvitimme Joensuun Vehkaniemi-Vehkataival-Sulkuniemi alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta Kaisanetin valokuituliittymään. Alueelta on nyt tullut aiemman kyselyn jälkeen lisää kiinnostusilmoituksia, joten kartoitamme aluetta nyt laajemmin uudelleen (kts. kartta, alue 2).

Rakennussuunnittelu on edennyt ja valokuidun rakentaminen alueelle 1 alkaa 1.10.2020 alkaen. (kts. kartta, alue 1). Olemme yhteydessä jokaiseen tilaajan ennen rakentamisen aloitusta. Jos et ole vielä tilannut liittymää, se kannattaa tilata nyt,  sillä liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta. 

Kiinnostusilmoituksia kannattaa edelleenkin tehdä, sillä kartoimme koko ajan teidän ilmoitustenne perusteella myös muita mahdollisia rakennettavia alueita. Voit tehdä valokuitutilauksen tai kiiinnostusilmoituksen valokuidun saatavuuskyselyn kautta tästä tai olla yhteydessä suoraan edustajaltamme. (yht.tiedot alla).  

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit  maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Rakennettava alue (alue 1): 
Vehkaniemi-alue1-05-2020.jpg

Kartoitettava alue (alue 2):
Vehkaniemi-osa2-05-2020.jpg


Suunnitellulle alueelle valokuituliittymään on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:stä ja sen tuomista eduista tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alueen edustajalta: Matti Tyynelä,  puh.  044 734 4060 tai matti.tyynela@kaisanet.fi.  

Bonsky