Valokuitukysely Joensuun Vehkaniemeen - Ilmoita kiinnostuksesi!

Nyt kannattaa pistää laajakaista-asiat kerralla kuntoon.

Selvitämme Joensuun Vehkaniemi-Vehkataival-Sulkuniemi alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi liittymään alla olevan linkin kautta.

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit  maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Klikkaa kartta isommaksi kuvasta.

JOensuu--Vehkaniemi-pieni.jpg

Ilmoita ennakkokiinnostus 30.11.2019 mennessä ja vauhdita valokuidun rakentamista alueellesi. Rakentaminen alkaa,  mikäli alueelle saadaan vähintään 150 liittymää.  Ennakkotilaa liittymä tästä ja vaikuta rakentamiseen.

Suunnitellulle alueelle valokuituliittymään on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:stä ja sen tuomista eduista tästä.

"Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen."

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Kysy lisää: Annukka Taskinen, puh.  044 734 4367 tai maksuttomasta asiakaspalvelunumerosta puh. 0800 391 234.

Bonsky