Valokuitua Paltamoon - Tilaa liittymä

Onnittelut Paltamo, valokuituverkon rakentaminen alueellenne on alkanut ja etenee mallikkaasti.

Päätös valokuiturakentamisesta on tehty Kaisanetin osalta ja verkon rakennus alkaa keväällä 2020 kyläverkkotuen ollessa myönteinen.
 

Rakentaminen Paltamossa on alkanut (vko 24/2020)

Rakentaminen alueella on aloitettu. Härköläntien ja Uurantien osalta on jo valokuidutettu sekä Kiehimäjoen itäpuoli on kuidutettu ja lopumpana kuluvaa kuuta, voidaan alueella aloitella jo liittymien käyttöönottoa. Lisäksi keskustassa on jo maanrakennustöiden osalta valmiina Mailatie ja Moukaritie sekä Käenpolku/Harjutie/Korpitie pisto.

 

Viikosta 32 lähtien kaivu lähtee etenemään Puolangantien itäpuolelle eli Jokirannantielle, Aukiotielle ja sieltä Kiehimäntietä Lepikontielle.

 

Urakoitsijanamme alueella toimii Efficient Network Partner Oy (ENP).

 

Mikäli olet jo aiemmin tilannut liittymän, sinun ei tarvitse tehdä uutta tilausta, vaan olemme sinuun yhteydessä kevään aikana. Mikäli et ole tilannut vielä liittymää, se kannattaa tehdä nyt , sillä liittymän tilaaminen rakentamisvaiheessa (ja viimeistään koneen ollessa alueella),  on aina edullisinta. Tilaa siis valokuituliittymä ja pistä laajakaista-asiat kerralla kuntoon.

 

Valokuituliittymän liittymismaksu on nyt 690 € (norm. 1240 €). Etuhinta voimassa 31.5.2020 saakka. Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. 

Klikkaa rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta. Alkuperäistä rakennusaluetta on laajennettu Metelinniemen ja Luhtaniemen suuntaan.

paltamon-keskusta-laajennettu-rakentamisalue-p2018.jpg
Tilaa liittymä valokuitusaatavuuskyselyn kautta täältä

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymien ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Eila Keräseen, puh. 044 734 4560 tai asiakaspalveluun puh. 0800 391 234 ja kysy lisää.

Bonsky