Valokuitu tuli Paltamoon!

Onnittelut Paltamo, valokuituverkon rakentaminen alueellenne on edennyt mallikkaasti ja viimeiset valokuituliittymien käyttöönotot ovat nyt ajankohtaisia.

Päätös valokuiturakentamisesta on tehty Kaisanetin osalta ja verkon rakennus alkaa keväällä 2020 kyläverkkotuen ollessa myönteinen.
 

Rakentaminen Paltamossa on alkanut keväällä viikolla 24/2020 ja viimeisiä liittymiä parhaillaan käyttöönotetaan. Matkan varrelta tuli lukuisia uusia valokuituliittymiä vielä mukaan ja nekin on saatu mukavasti matkan varrella rakennettua.
 

Joten surffailu voi alkaa!
 

Urakoitsijanamme alueella toimi Efficient Network Partner Oy (ENP).

 

____________________________________________________________________________________

Valokuituliittymän liittymismaksu oli alueelle 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. 

Klikkaa rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta. Alkuperäistä rakennusaluetta on laajennettu Metelinniemen ja Luhtaniemen suuntaan.

paltamon-keskusta-laajennettu-rakentamisalue-p2018.jpg
Mikäli kiinnostuit valokuituliittymästä ja haluat sen omalle alueellesi, tee saatavuushaku ja ilmoita sitä kautta meille halukkuutesi valokuituliittymään. Kuuntelemme teidän toiveitanne ja teemme rakentamissuunnitelmia eri alueille, mikäli niiltä tulee useampia kyselyitä ja halukkuutta valokuituliittymiin. Porukassa on aina voimaa, niin pyydä mahdolliset naapurit tai saman kadun varrella asuvat mukaan valokuitukyselyyn!

Valokuitusaatavuuskyselyyn täältä

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymien ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Eila Keräseen, puh. 044 734 4560 tai asiakaspalveluun puh. 0800 391 234 ja kysy lisää.

Bonsky