Kaisanet Oy

Valokuitua Paltamoon - Tilaa liittymä

Onnittelut Paltamo, valokuituverkon rakentaminen alueellenne etenee.

Päätös valokuiturakentamisesta on tehty Kaisanetin osalta ja verkon rakennus alkaa keväällä 2020 kyläverkkotuen ollessa myönteinen.
 

Lisätietoa rakentamisesta ja rakentamisaikataulusta tulee sivuillemme kevätkauden aikana. Mikäli olet jo aiemmin tilannut liittymän, sinun ei tarvitse tehdä uutta tilausta, vaan olemme sinuun yhteydessä kevään aikana.

Mikäli et ole tilannut vielä liittymää, se kannattaa tehdä nyt , sillä liittymän tilaaminen rakentamisvaiheessa on edullisinta.

 

Tilaa siis valokuituliittymä ja pistä laajakaista-asiat kerralla kuntoon.

 

Valokuituliittymän liittymismaksu on nyt 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. 

Klikkaa rakennusalueen kartta isommaksi kuvasta. Alkuperäistä rakennusaluetta on laajennettu Metelinniemen ja Luhtaniemen suuntaan.

paltamon-keskusta-laajennettu-rakentamisalue-p2018.jpg
Tilaa liittymä valokuitusaatavuuskyselyn kautta täältä

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymien ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jokin askarruttamaan?
Ota yhteyttä Kaisanetin Annukka Taskiseen ja kysy lisää, puh.  044 734 4367 tai asiakaspalveluun, puh. 0800 391 234.

Bonsky