Valokuitua Kontiolahden Niputtajantielle ja Kaisalantielle - Ennakkotilaa liittymä!

Pistetäänkös laajakaista-asiat kerralla kuntoon? Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi.

Selvitämme Niputtajantien ja Kaisalantien alueen asukkaiden halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään.  Ennakkotilaa liittymä ja vaikuta rakentamispäätökseen!

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt vain 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Suunnitellulle alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Toimi nyt ja anna kiinnostusilmoitus 31.3.2020 mennessä, sillä vain ennakkoilmoituksella vauhditat Kaisanetin valokuidun rakentamista alueellesi. Rakentaminen alueelle alkaa, kun ennakkoilmoituksia alueelle on riittävä määrä. Olemme sinuun yhteydessä vielä ennen lopullista tilausta. Soita Juha Hyttiselle, puh 044 734 4325.

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vaikuta valokuidun rakentamiseen alueellesi!
Jäikö jotain kysyttävää, kysy Juha Hyttiseltä, puh. 044 734 4325.

Bonsky