Valokuitua Koivuniemeen-Koivurantaan

Kaisanetin huippunopean valokuidun avulla saat asiat rullaamaan sutjakasti.

Selvitimme alueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta Kaisanetin valokuituliittymään, mutta alueelta ei tullut tässä vaiheessa tarpeeksi kiinnostusilmoituksia, jotta rakentamispäätöstä olisi voitu tehdä kesälle 2020.

Anna valokuidun saatavuushaun kautta kiinnostusilmoitus tästä, niin vauhditat jatkossa valokuidun rakentamista alueelle ja vaikutat näin itse myös rakentamispäätökseen!  
______________________________________________________

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille vuoden 2020 jäsenetuhintaan 750 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Kartoitettu alue.

iisalmi-Koivuniemi-Koivuranta.pieni-04-2020.jpg
Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Valokuidulla saat vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla vuosikymmeniksi ilman kaistan loppumista ja takkuilua. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vaikuta valokuidun rakentamiseen alueellesi!
Jäikö jotain kysyttävää? Kysy lisää Annukka Taskiselta, puh. 044 734 4367 / annukka.taskinen@kaisanet.fi tai asiakaspalvelusta, puh. 0800 391 234.

Bonsky