Onnittelut Iisalmen Rohmula - Teille tulee valokuitu, tilaa liittymä nyt!

Kaisanetin huippunopea laajakaista on nyt ulottuvillasi, sillä olemme saaneet alueelta riittävästi kiinnostusilmoituksia, jotta valokuidun rakentaminen alueelle alkaa kesällä 2020 (Kylväjänpolku, Laihotie ja Kyntäjäntien). Kiitos Teille siitä!

Selvitimme alueen asukkaiden  halukkuutta luotettavaan Kaisanetin valokuituliittymään. Saimme ennnakkovarausilmoituksia mukavasti, jotta alueen rakentamispäätös on voitu tehdä. Rakennussuunnitelma tarkentuu vielä kesän aikana, mutta tässä vaiheessa alueen aloitusaikatauluksi on vahvistunut syyskuu 2020. 

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on nyt 750 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. Jos et ole tilannut vielä liittymä, se kannattaa tilata viimeistään nyt, sillä rakentamisvaiheessa se on aina edullisinta hankkia.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Rakennettavan alueen kartta: 

Iisalmi-Rohmula-04-2020.jpg
Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Toimi heti ja tilaa valokuituliittymä, niin saat liittymäsi tämän vuoden rakentamissuunnitelmaan!  Olemme sinuun ennen rakentamisen aloitusta ja voit samalla kysyä myös lisätietoa valokuidusta ja sen lisäpalveluista. Tilaa liittymä valokuitusaatavuus haun kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Valokuidulla saat vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla vuosikymmeniksi ilman kaistan loppumista ja takkuilua. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jotain kysyttävää? Kysy lisää Seppo Kettunen, puh. 044 734 4261 tai asiakaspalvelusta, puh. 0800 391 234.

 

Bonsky