Valokuidun rakentaminen on valmis Iisalmen Kivirantaan!

Kartoitimme Iisalmen Kivirannan alueen (Kivirannankujan, Kevelinkujan ja Kevelinkadun) asukkaiden kiinnostusta valokuituliittymään alueella heränneen kysynnän vuoksi. Kiitos kaikille tilaajille: valokuidun rakentaminen alueelle on valmistunut ja liittymät otettu käyttöön.

Valokuituliittymän liittymismaksu tämän yksittäin rakennettavan kadun kiinteistöille oli 1240 €. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Kiviranta-04-2020.jpg

Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Valokuidulla saat vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla vuosikymmeniksi ilman kaistan loppumista ja takkuilua. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Soita Kaisanetille Seppo Kettuselle ja kysy valokuidusta lisää,  puh. 044 734 4261 tai asiakaspalveluun puh. 0800 391234 .

Bonsky