Valokuitua tulee myös Iisalmen Kivirantaan - Tilaa liittymä!

Olemme kartoittaneet Kivirannan alueen (Kivirannankujan, Kevelinkujan ja Kevelinkadun) asukkaiden kiinnostusta valokuituliittymään alueella heränneen kysynnän vuoksi.

Rakentamispäätös alueelle on voitu tehdä ja rakentamissuunnitelma tulee verkkosivuille kesän aikana.

Jos et ole vielä tilannut liittymä, se kannattaa tehdä viimeistään nyt, sillä rakentamisvaiheessa liittyminen on aina edullisinta! Tilaa liittymä Sepolta tai asiakaspalvelusta (yhteystiedot alla)

Valokuituliittymän liittymismaksu tämän yksittäin rakennettavan kadun kiinteistöille on 1240 €. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin - myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1G nopeuksiin saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Kiviranta-04-2020.jpg

Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Toimi nyt ja tilaa liittymä heti, sillä rakentamisvaiheessa se on aina edullisinta. Valokuituliittymien rakentaminen alkaa syksyn 2020 aikana.  

Valokuidulla saat vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla vuosikymmeniksi ilman kaistan loppumista ja takkuilua. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Tilaa liittymä ja vaikuta valokuidun rakentamiseen alueellesi!
Jäikö jotain kysyttävää? Soita Kaisanetille Seppo Kettuselle, puh. 044 734 4261 tai asiakaspalveluun puh. 0800 391234 

.

Bonsky