Kaapeli-tv-palvelumme ovat uudistuneet 26.11.2019

Olemme uudistaneet kaapeli-tv-palveluitamme ja samalla joihinkin kanavapakettien sisältöihin on tullut muutoksia. Muutos on tehty 26.11.2019 klo 4.00 - 6.00 välisenä aikana ja muutoksesta johtuen tv-kanavat tulee virittää uudelleen.

Huomioithan, että osa kanavapaikoista on vaihtaneet paikkaa. Tarkista uudet kanavapaikat kanavaoppaastamme.

Uudemmat vastaanottimet (televisio tai digiboksi) tekevät tämän automaattisesti, mutta useissa laitteissa kanavahaku tulee tehdä itse.

Mahdolliset maksukanavasi päivittyvät TV-kortillesi muutospäivän kuluessa, kunhan pidät vastaanotintasi päällä.  Jätä televisiosi mielellään päälle koko päiväksi tai yöksi. Osaan maksukanavista tulee muutoksia. Tiedotamme tästä vielä maksukanava-asiakkaitamme tarkemmin.

Alta löydät tarkempia ohjeita mm. kanavien uudelleenvirittämiseen ja halutessasi saat myös meiltä apua. Kun televisiosi kanavalista on päivittynyt ja kanavanimet löytyvät kanavapaikoiltaan, voit aloittaa entistä monipuolisemman TV:n katselun.

Uudistus ei koske antenni- tai KAISA TV -talouksia.

Avaamme Viasat-kanavia vapaakatseluun 26. - 28.11.2019.

Tarjoamme kaikille kaapeli-tv-asiakkaillemme Viasatin kanavia vapaasti katseltavaksi. Voit katsoa Jääkiekko HD, Jalkapallo HD, Urheilu SD, Urheilu HD ja Film Hits HD -kanavia, jotka näkyvät nyt myös ilman TV-korttia ja kortinlukijaa. Viasat Urheilu näkyy perustarkkuuden (SD) televisiossa ja muut kanavat tarvitsevat Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin.

Tästä apua kanavahakuun ja tehdasasetuksiin

Lue lisää
Ajankohtainen

Peruskanavat 26.11.2019 lähtien

Lue lisää
Ajankohtainen

Kanavapakettitarjonta 26.11.2019 lähtien

Lue lisää
Ajankohtainen

Tästä yleisimpien digiboksien ohjeisiin

Lue lisää
Ajankohtainen

Tilaa/muokkaa oma MIX-pakettisi

Tilaa
Ajankohtainen

Usein kysytyt kysymykset

Lue lisää
Ajankohtainen

Kotona tehtävä viritysapu maksaa 25 €, joka laskutetaan käynnin yhteydessä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (arkisin klo 8-17) p. 0800 391 234.

Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme! Tule käymään myymälöissämme tai soita meille maksuttomiin numeroihin:
asiakaspalvelu 0800 391 234 tai tukipalvelu 0800 391 000.

Muutosviikolla myymälämme ja tukipalvelu palvelevat pidennetyin aukioloin: myymälät ti klo 8 - 20, ke klo 9-18 ja tukipalvelunumero ti klo 7-20, ke klo 8-18.

Muutos ei koske antenni-tv-verkon kanavia, eikä KAISA TV:tä.

Bonsky