Kaisanet Oy

C Moren ja Viasatin kanavapaketeissa myös suoratoistopalvelu!

Maksukanavien ja suoratoistopalveluiden katsomisen ei tarvitse tapahtua olohuoneessa televisiosta. Voit katsella sisältöä myös tietokoneella, puhelimella tai tabletilla vaikka kotona, mökillä tai reissussa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys.

C More Total ja -Sport kanavapakettien määräaikaisten sopimusten hintaan sisältyy kätevä C Moren suoratoistopalvelu. C Morelta näet pian alkavan F1-kauden, Mestarien liigaa ja paljon muuta! Lisäksi C Morelta löytyy huikea valikoima elokuvia, lastenohjelmia ja dokumentteja, joten sisältöä löytyy varmasti jokaiselle perheenjäsenelle. Tilaa C Moren Total tai -Sport kanavapaketti meiltä, saat jopa 2kk kaupan päälle määräaikaiseen sopimukseen.

LaLiga_700x465.jpg

Viasat puolestaan tarjoaa yhtä näppärän Viaplay-palvelun Viasat Kulta ja Viasat Urheilu -kanavapaketteihin. Viasatin kanavilta näet parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Myöskään Viasatin tarjonta ei tosin rajoitu pelkkään urheiluun. Ostaessasi Viasat Kulta -paketin, saat käyttöösi lukuisien urheilukanavien lisäksi elokuvakanavia, dokumenttikanavia sekä Disney -lastenkanavat! Tilaa Viasatin kanavapaketti ja hyödynnä  1 kuukausi veloituksetta!

jättipäärynä,jokakasvoitalonkokoiseksi_700x394.jpg

Mitä on suoratoisto?

Suoratoistolla tarkoitetaan internetin yli tapahtuvaa tiedonsiirtoa siten, että ladattavaa sisältöä aletaan esittää lataajalle samalla kun siirto on vielä kesken. Tämä mahdollistaa sen, ettei kokonaista elokuvaa tarvitse tallentaa tietokoneen kovalevylle, vaan se voidaan suoratoistopalvelusta katsoa ilman, että tietokoneelle ladataan suuria tiedostoja.

Esimerkkejä suoratoistopalveluista ovat Spotify (musiikki), C More (elokuvat, sarjat, urheilu) ja Viaplay (elokuvat, sarjat, urheilu). Suoratoistopalvelut toimivat useimmiten siten, että kiinteällä kuukausimaksulla saat koko ohjelmiston käyttöösi, jolloin voit toistaa sisältöä rajattomasti vaikka vuorokauden ympäri.

Tutustu ja tilaa:

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?