Kaisanet Oy

Viasatin kanavapaketteihin kuuluu suoratoistopalvelu, myös Kaisa TV:ssä!

Maksukanavien ja suoratoistopalveluiden katsomisen ei tarvitse tapahtua olohuoneessa televisiosta. Voit katsella sisältöä myös tietokoneella, puhelimella tai tabletilla vaikka kotona, mökillä tai reissussa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys.

Viasat tarjoaa näppärän Viaplay-palvelun Viasat Kulta ja Viasat Urheilu -kanavapaketteihin. Viasatin kanavilta näet parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Viasatin tarjonta ei tosin rajoitu pelkkään urheiluun. Ostaessasi Viasat Kulta -paketin, saat käyttöösi lukuisien urheilukanavien lisäksi elokuvakanavia, dokumenttikanavia sekä Disney -lastenkanavat! Tilaa Viasatin kanavapaketti ja hyödynnä  1 kuukausi veloituksetta!

jättipäärynä,jokakasvoitalonkokoiseksi_700x394.jpg

Mitä on suoratoisto?

Suoratoistolla tarkoitetaan internetin yli tapahtuvaa tiedonsiirtoa siten, että ladattavaa sisältöä aletaan esittää lataajalle samalla kun siirto on vielä kesken. Tämä mahdollistaa sen, ettei kokonaista elokuvaa tarvitse tallentaa tietokoneen kovalevylle, vaan se voidaan suoratoistopalvelusta katsoa ilman, että tietokoneelle ladataan suuria tiedostoja.

Esimerkkejä suoratoistopalveluista ovat Spotify (musiikki), C More (elokuvat, sarjat, urheilu) ja Viaplay (elokuvat, sarjat, urheilu). Suoratoistopalvelut toimivat useimmiten siten, että kiinteällä kuukausimaksulla saat koko ohjelmiston käyttöösi, jolloin voit toistaa sisältöä rajattomasti vaikka vuorokauden ympäri.

Tutustu ja tilaa:


Ohjeet Viaplay -tunnusten käyttöönottoon:

Viasat -kanavapaketin tilaajat voivat ottaa Viaplay tunnuksensa käyttöön osoitteessa: https://signup.viaplay.fi/kaisanet. Käyttäjätunnuksesi on sama kuin omahallinnan käyttäjätunnus.

Jos olet unohtanut tunnukset, voit kysyä tunnuksesi asiakaspalvelustamme numerosta: 0800 391 234

Viaplay-sisältö päivittyy tilaukseen aina klo 05 ja 17. Jos olet uusi Viasat-tilaaja, saat Viaplay-sisällön siis käyttöösi vielä saman päivän aikana.

Bonsky