Onnittelut Kyyrönsuontien aktiiviset asukkaat - teille kytketään jo valokuitua!

Mahtavaa asukasaktiivisuutta Kontiolahden Kyyrönsuontiellä!

Alueen aktiivitoimijan ansiosta alueelle on voitu aloittaa valokuidun rakentaminen vielä loppusyksylle 2020! 

Tiiviiltä Kyyrönsuontien alueelta on saatu noin 20 uutta valokuitutaloutta mukaan ja kuidutusmatkaa kertyy noin 4 kilometriä.

Alueelta on saatu nyt n. 80 % maanrakennus- ja kaapelointitöistä tehtyä ja  ensimmäiset valokuitukytkennät on nyt tehty viikolla 1/21.   

Jos heräsit valokuidun tarpeeseen juuri nyt, ole pikimmiten yhteydessä asiakaspalvelumme tai antamalla saatavuusilmoitus, niin selvitämme sopiiko liittymä vielä suunnitellun reitin varrelle.

Eikö sinulle tule vielä Kaisanetin valokuitua?

Alkuun pääset helposti katsomalla valokuidunsaatavuushaulla, onko kiinteistössäsi jo valokuituvalmius. Mikäli sitä ei ole, anna valokuidun kiinnostusilmoitusilmoitus osoitteellasi tästä. Kun alueelta saadaan riittävästi kiinnostusilmoituksia, voidaan verkon suunnittelu aloittaa.  

Voit myös itse edesauttaa valokuidun saatavuutta olemalla alueellasi aktiivinen ja olemalla esim. yhteydessä naapurustoon valokuidun hankinnan tiimoilta, jolloin isommalla volyymilla on aina voimansa. 

Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Kaisanetille Annukka Taskinen, puh. 044 734 4367 tai asiakaspalveluun puh. 0800 391234.

Bonsky