Koronaviruksen vaikutukset maksu-tv-paketteihin

Muutoksia C Moren ja Viasatin kanavapaketeissa.

Koronaviruksen vuoksi osa maksu-tv-pakettien urheilutarjonnasta on tauolla. Tästä johtuen C More Total-, C More Sport-pakettien sekä Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf -pakettien sisältöihin ja hintoihin tehdään muutoksia.

C More

Olemme laskeneet C More Sport ja Total -pakettien hinnan maaliskuun ajalta hintaan 12,95 €/kk.

Lisäksi C More Sport -paketin sisältö laajenee  C More Total -paketin sisällölle eli luvassa paljon uutta sisältöä. Sarjoja ja elokuvia (alkuperäissarjat sekä kotimaiset ja kansainväliset suosikit), lastenohjelmat (aina suomeksi puhuttuna ja tekstitettynä), TV-ohjelmat ja -kanavat (MTV3:n, Subin, Avan suosikkiohjelmia ilman mainoksia).

Katso C Moren tärpit maaliskuussa tästä.

Viasat

Viasat Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf -pakettien hinta on 16.3.2020 lähtien 19,95 €/kk. 

Lisäksi Viasat Urheilu, Jalkapallo ja Jääkiekko -pakettien sisällöt laajenevat kattamaan Viasat Kulta-paketin kaikki kanavat. Saat uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Katso Viasatin tärpit maaliskuun tärpit tästä

Tiesithän, että Kaisanetin Viasat-tilaajana saat automaattisesti mukana Viaplay-suoratoistopalvelun (suoratoistopalvelu ei koske väliaikaista sisältölaajennusta). Tutustu Viaplayhin tästä.

Mikäli uudet kanavat ei näy automaattisesti, teen kanavahaku vastaanottimeesi.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että viihdyt laajennetun tv-viihteen parissa,  

Kaisanet 

 

 

 

 

Bonsky