Kodin wifi-verkko kuntoon

Jokaisessa kodissa on nykyään paljon erilaisia laitteita, jotka käyttävät kodin nettiä. Mesh-wifi-verkolla saat luotua kotiisi yhtenäisen ja saumattoman langattoman verkon. 

Deco M 5 wifi-ratkaisulla kodin kattava saumaton verkko

Deco M5 on koko kodin Wi-Fi-ratkaisu, joka pitää verkkosi vahvana kotisi koosta ja rakenteista huolimatta. Se luo yhtenäisen Wi-Fi-verkon, jotta voit nauttia saumattomasta yhteydestä kodissa liikkuessasi. Decon asentaminen on helppoa. Lataa vain sovellus ja anna Decon löytää täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle.

TP-Link HomeCare:llä voimme tarjota kattavan turvallisuusratkaisun, jotta jokainen verkkolaitteesi on automaattisesti turvattu verkon vaaroilta. HomeCare tarjoaa kotiverkollesi haitallisen sisällön suodattimia, tunkeutumisen eston, lapsilukon ja karanteenitoiminnon saastutettujen laitteiden varalta. Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Yksinkertaiset komennot antavat priorisoida suoratoistoa, pelaamista, surffausta tai videokeskusteluja.

TP-Link ART: Paras yhteys. Joka kerta. Joka huoneessa. ART valitsee automaattisesti suorimman reitin kotisi kaikille laitteille Deco-laitteiden sijainnin perusteella. Sinulla on aina paras mahdollinen yhteys. ART asettaa laitteesi aina oikealle taajuudelle. Olet ART:in avulla vapaa liikkumaan huoneesta toiseen käyttäessäsi nettiä wifissä.

Millainen mesh-ratkaisu sopii juuri sinulle?

Asunnon koko vaikuttaa tarvittavien nettilaitteiden määrään ja laatuun. Lyhyesti sanottuna isossa asunnossa tarvitaan enemmän laitteita kuin pienessä asunnossa. Suosittelemme hankkimaan mesh-verkon asuntoon, jossa on monta huonetta. Sen avulla saat toimivan langattoman netin koko asuntoon.

yksi.png

Yhden yksikön laitteella luot langattoman verkon koko kotiin, kun koti on yhdessä kerroksessa ja kodilla on muuten kokoa tai paljon wifiä hidastavia rakenteita tai sisustusratkaisuja, jotka heikentävät modeemin lähettämää wifi-signaalia.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 391 234, asiakaspalvelu@kaisanet.fi tai tule käymään myymälässä, opastamme sinua hankkimaan juuri tarpeitasi vastaavan wifi-mesh-verkon!

tplink_deco5_kolme_yksikköä_kaisanet.jpg

Kolmen yksikön laite luo langattoman wifi-mesh-verkon vaivattomasti esimerkiksi paksuseinäisessä/betonirakenteisessa asunnossa, monikerroksiseen kotiin ja vaativaan nettikäyttöön suuremmassa asunnossa.

Kysy lisää tai tilaa wifi-mesh-verkkolaitteet asiakaspalvelustamme tai verkkokaupastamme.

Bonsky