Kaisanet Oy

Kaisanet yhteistyöhön Joensuun kotien kanssa

Kaisanet Oy on aloittanut yhteistyön Joensuun Kotien kanssa. Yhteistyösopimus sisältää Joensuun kotien Hammaslahden ja Niittylahden asuntoihin asennettavat 10 Mbit/s laajakaistaliittymät sekä Kaapeli-TV -palvelut.

Laajakaista- ja Kaapeli-TV -palvelut toimitetaan valokaapeliverkon kautta, jonka Kaisanet rakentaa tämän vuoden aikana Joensuun Hammaslahden ja Niittylahden alueille.

"Nopeille laajakaistayhteyksille ja Kaapeli-TV -palveluille on Joensuun alueella hyvin kysyntää. Kaisanet toteuttaa jatkossakin aktiivisesti kuituverkkojen ja palveluiden toimittamista asiakaskyselyiden pohjalta" kuluttajapalveluiden liiketoimintajohtaja Esa Reis kertoo.

"Tarjoamme laajakaista ja Kaapeli-TV -palvelut asiakkaillemme sisältyen nykyiseen vuokraan. Asiakas saa laajakaistapalvelut käyttöönsä tekemällä asiakassopimuksen Kaisanetin kanssa ja hankkimalla laajakaistapäätelaitteen. Joensuun Kodit haluaa olla nykyaikainen edelläkävijä ja kiinnostava vaihtoehto vuokramarkkinoilla tarjoten asiakkailleen paremmat mahdollisuudet hyödyntää digipalveluja", kertoo toimitusjohtaja Juha Heikura.

Joensuun Kodit on Joensuun kaupungin täysin omistama kiinteistöosakeyhtiö (vuokrataloyhtiö). Yhtiö omistaa, ylläpitää, vuokraa ja rakennuttaa vuokrataloja ja vuokra-asuntoja. Yhtiön tehtävänä on tarjota kysyntää vastaavia kohtuuhintaisia, laadultaan hyvätasoisia vuokra-asuntoja, jotka soveltuvat asukkaiden ja asiakkaiden kulloiseenkin elämäntilanteeseen. Asuntoja, yhteensä lähes 4 800 kpl, on kantakaupungin lisäksi Enossa, Uimaharjussa, Heinävaarassa, Kiihtelysvaarassa, Tuupovaarassa sekä Hammaslahdessa ja Reijolassa.

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon, Koillismaan ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva Internet-palveluiden, tietoliikenteen ja –tekniikan osaaja. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 noin 20 miljoonaa euroa ja Kaisanet työllistää lähes sata ammattilaista.

Lisätietoja:
Esa Reis, liiketoimintajohtaja, kuluttajapalvelut, Kaisanet Oy
esa.reis@kaisanet.fi, 044 734 4376

Juha Heikura, toimitusjohtaja, Joensuun Kodit Oy
juha.heikura@joensuunkodit.fi, 0400 616 850

Lisätietoja alueen valokuiturakentamisesta voit kysyä alueemme edustajalta: Matti Kontiainen, puh. 040 504 1311, matti.e.kontiainen@gmail.com

Bonsky