Kaisanet Oy

Kaisanet toimittaa laajakaista- ja tv-palvelut Lakeuden Kuidulle

”Kaisanetilla on kokonaisuudessa paras ja kilpailukykyisin paketti tarpeisiimme”, linjaa toimitusjohtaja Jukka Kaarre Lakeuden Kuitu Oy:sta.

”Laajakaista- ja televisiopalvelut ovat meille tärkeä ja kasvava liiketoiminta. Sopimus on meille merkittävä päänavaus Oulun lähialueella. Etujamme on laaja osaaminen, kokemus ja olemme vakaa toimija Pohjois-Suomen alueella”, Kaisanet Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kurtti toteaa.

Lakeuden Kuitu aloittaa kuituverkon rakentamisen toukokuussa 2018 Limingan, Tyrnävän ja Lumijoen alueella. Ensimmäiset asiakkaat saavat palvelun käyttöön loppuvuonna.

”Kiinnostuneita asiakkaita on alustavasti 2600. Tämä on hieno osoitus siitä, että alueella on tarvetta ja kiinnostusta nopeille, kiinteille yhteyksille”, toimitusjohtaja Jukka Kaarre iloitsee.

Sopimukseen kuuluu myös konsultointi kuiturakentamisesta. Kaisanet on rakentanut lähes 10000 kilometriä kuitua.

Lakeuden Kuitu Oy kuuluu Oulun Seudun Sähkö -konserniin. Se vastaa Oulun Seudun Sähkön valokuituliiketoiminnasta. Oulun Seudun Sähkö -konsernin liikevaihto on 48 miljoonaa euroa. Kaisanet Oy on Pohjois-Suomessa toimiva tietoliikennealan yritys. Yrityksen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja Kaisanet työllistää lähes sata ammattilaista.

Lisätietoja:
Kaisanet Oy, toimitusjohtaja Mikko Kurtti, p. 044 7344240 mikko.kurtti@kaisanet.fi

Lakeuden Kuitu Oy, toimitusjohtaja Jukka Kaarre, p. 040 8231415 jukka.kaarre@oss.fi

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?