Kaisanet Oy

Kaisanet palvelee paikallisesti - myös verkossa

kaisanet maria rolf-9477.jpg

Kaisanetin asiakaspalvelijat palvelevat sinua Pohjolankadulla Kajaanin ja Iisalmen myymälöissä. Verkkokauppaostoksia voit tehdä osoitteessa kauppa.kaisanet.fi.

Kaisanetin myymälästä saat liittymät niin nettiin kuin puhelimeen, noudat verkkokaupan ostokset ja saat henkilökohtaista palvelua kiperissäkin tietoteknisissä haasteissasi. Nappaat myymälöistä myös mukaasi aina kätevät myymälälahjakortit eri tilaisuuksiin!

myymälä_iisalmi_seppo.jpg

Kaisanetin myymälöissä sinua palvelevat tutut asiantuntijat: Kajaanissa Juha ja Arttu sekä Iisalmessa Rolf ja Seppo.

Myymälästä saat tietokoneet oheislaitteineen ja halutessasi esiasennettuna. Verkkosovittimet ja niihin kuuluvat lisävarusteet, puhelimet ja liittymät sekä tietenkin myös maksutelevisio- ja laajakaista-asiasi hoidat samalla käynnillä. Myyntineuvottelijat avustavat alkuun uuden laitteen kanssa.

myymälä_kajaani_arttu_ja _juha.jpg”Tule vetäisemään hihasta, jos tarvitset jotain apuja esimerkiksi puhelimen päivitykseen”, kehoittaa Arttu Kajaanin myymälästä.

Myymälässä voit maksaa myös laskusi ja hoitaa muita asiakkuuteesi liittyviä asioita. Olethan  muuten jo Kaisanetin jäsenasiakas?

Syksyllä 2017 avattu kauppa.kaisanet.fi -verkkokauppa tarjoaa 24/7 laajan lisän jo nyt olemassa olevaan Kaisanetin tuotevalikoimaan. Verkkokaupassa löytyy reilut 20 000 tuotetta kilpailukykyiseen hintaan kuvauskoptereista kodin elektroniikkaan.  Apuna sinulla on alan ammattilaiset sähköpostin ja chatin päässä kimurantin kysymyksen yllättäessä.

”Verkkokauppa on lähtenyt mukavasti käyntiin ja erityisen ilahtunut olen, kun tilaajia on monessa eri ikäryhmässä", kertoo Koskelo. "Vaikka kaupan valikoima on laaja, toimitusajat ovat pysytelleet muutamassa työpäivässä. Toimitukset voi noutaa postin lisäksi myös Kaisanetin myymälöistä", Koskelo lisää. 

”Verkkokaupasta tilattuihin tuotteisiin voidaan myymälöissämme tehdä myös tietokoneisiin esiasennus, niin pääset kotona sitten suoraan vain koneen käyttöön”, vinkkaa Koskelo.

helppari.jpg

Helpparista saat avun asennuksiin ja neuvot kuinka selätät esteet netissä. Mietityttääkö ohjelmien päivitys, langattomat lähiverkot ja tietoturvan asennus. Helpparista saat vinkit sekä laitteiden että muiden Kaisanetin palveluiden käyttöön.

Tervetuloa, odotamme juuri sinua!

Maria Koskelo
verkkokauppa- ja myymäläpäällikkö

ps. Myymälöistämme voit noutaa myös verkkokauppaostoksesi.

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?