Kaisanet Oy

Kaisa Laajakaistaa + Viaplayn elokuvat & sarjat -50%

Kesällä kannattaa ottaa rennosti ja kerätä rusinat pullista.

Päivitä laajakaistasi takkuamattomaan Kaisa Laajakaistaan, niin saat kaupan päälle Viaplay Elokuvat & Sarjat -50% alennuksella 6 kk:n ajan.

Kaisa Laajakaistan saat alkaen 29, 90 €/kk. Valitse tästä omiin tarpeisiisi sopiva laajakaistaliittymä, niin kesän laatuleffat ei tök-tök-töki.

Viaplay Elokuvat & Sarjat tarjoaa sisältöä jokaiseen makuun

Viaplayn suoratoistopalvelusta löydät huippuvalikoiman elokuvia, sarjoja, urheilua, lasten ohjelmia ja dokumentteja! Voit katsoa ohjelmia niin paljon kuin haluat, missä vain!

Viaplaysta löytyy valtava valikoima elokuvia ja palveluun tuleekin uutta sisältöä joka viikko! Suurimmat Hollywood-elokuvat, romanttiset komediat, Oscar-voittajat, dokumentit ja toimintaelokuvat. Sarjoista löydät kokonaisia tuotantokausia kuten mm. huippusuosittu Walking Dead, jonka 8. tuotantokausi on katsottavissa 3. huhtikuuta alkaen! Lapsille katsottavana on kymmeniä eri lastenohjelmia ja elokuvia.

Nappaa tämä tarjous soittamalla maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon, puh. 0800 39 1234.

Viihdyttävää kesää!

Viaplay Elokuvat & Sarjat suoratoistopalvelun on 6 kk:n määräaikaistilaus, jossa katselumaksu on -50% (4,995 €/kk) normaalihinnasta. Määräaikaisuuden päätyttyä tilaus jatkuu normaalihinnalla 9,99 €/kk. Tilauksen 6 kk:n kokonaishinta 29,97 e. Tilaus on määräaikainen, eikä sitä voi päättää ennen määräajan loppumista. Määräaikaistilauksen jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla. Mikäli sopimus puretaan kesken määräaikaisen sopimuskauden asiakkaasta johtuvista syistä, veloitetaan asiakkaalta edellä mainitut määräaikaistilaukseen liittyvät asiakkaan saamat edut. Edut eivät koske kampanjan aikana lopetettuja ja uudelleen samaan talouteen avattuja palveluita. Kanavapaketin käyttö edellyttää internet-liittymää. Tilaukseen sovelletaan yleisiä sopimusehtoja ja TV-palveluiden erityisehtoja.

 

Bonsky