Iisalmen ja Kajaanin myymälät suljetaan toistaiseksi - palvelemme sinua edelleen henkilökohtaisesti

Vallitsevasta tilanteesta johtuen suljemme Kajaanin ja Iisalmen myymälät keskiviikkona 1.4. alkaen toistaiseksi. Näin huolehdimme osaltamme, ettemme levitä koronavirusepidemiaa ja varmistamme, että voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. 

Vaikka myymälät on suljettu, palvelemme ja autamme sinua edelleen henkilökohtaisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla ja somekanavien kautta. Lisäksi verkkokauppamme on käytössäsi kuten ennenkin. Nettisivuiltamme löydät aina ajankohtaiset tiedot aukioloajoista yhteystietojemme lisäksi.

Palvelemme henkilökohtaisesti kaikissa palvelukanavissamme. 
Myymälöiden henkilökunta palvelee ma-pe klo 9-17, asiakaspalvelun ja helpparin henkilökunta ma-pe klo 8-17.

Asiakaspalvelu

0800 391 234 (maksuton numero)
asiakaspalvelu@kaisanet.fi
messengeristä meidät löytää: @kaisanet.oy
 
Juha laskee.jpg
 

Myymälän henkilökunta palvelee sinua henkilökohtaisesti; Jullen, Rollen, Sepon ja Tonin tavoitat puhelimitse ja sähköpostitse.

Myymälähenkilökunnan apuna Kajaanin ja Iisalmen taajamissa toimii kuriiripalvelu mikäli tilaamasi palvelu edellyttää laitetoimitusta myymälästä kotiovelle.

Helppari auttaa laitteiden ja ohjelmien asennuksessa sekä käytössä numerossa 0600 39 59 69 (ma-pe klo 8-17, 1,35€/min+pvm/mpm

Mikäli laitteesi tai nettiyhteydet ei jostain syystä toimi, voit tehdä häiriöilmoituksen soittamalla 0800 391 000 (maksuton numero) tai täyttämällä lomakkeen osoitteessa; https://www.kaisanet.fi/ajankohtaista/hairiotiedotteet/

Sosiaalisessa mediassa meidät tavoittaa Facebookista ja Instagramista .

ATK-Talkkarin logo_hyvä_laatuinen.pngMyymälän palvelupiste on suljettu toistaiseksi 1.4. alkaen. 

ATK-Talkkarin huoltotoiminta jatkuu normaalisti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09-17. Asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse 044 354 0760, sähköpostitse asiakaspalvelu@atk-talkkari.fi sekä kotisivun chatin kautta.

Huoltoihin sisältyy ilmainen laitteen nouto ja toimitus Kainuun Kuriirin välityksellä Kajaanin taajama-alueella. Laitteen huollon voi tilata ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Palveluihimme kuuluu myös ohjelmistovikojen 
etähuolto. Lisätietoja: https://www.atk-talkkari.fi/service/tietokoneen-etahuolto/
 

Bonsky