Kaisanet Oy

Hyviä uutisia Viasat-urheilusisällön tilaajille!

Viasat Urheilu, Jääkiekko, Jalkapallo tai Golf -kanavapaketin tilaajille hyviä uutisia: 1.6.-31.7. käytössäsi on Viaplay Total-näkyvyys. Tämä tarkoittaa sitä, että Viaplay suoratoistopalvelussa on käytössäsi kaikki sisältö.*

Jos olet jonkin Viasat urheilupaketin tilaaja (Urheilu, Jääkiekko, Jalkapallo tai Golf), voit katsoa kyseisen paketin sisältöä myös Viaplay-suoratoistopalvelussa. Kesän ajan urheilupakettien tilaajia hemmotellaan. Tilaajat nimittäin saavat Viaplay suoratoistopalvelun Total-näkyvyyden. Total-näkyvyys on voimassa 1.6.-31.7. Tämä tarkoittaa sitä, että Viaplaysta voi katsoa kesän ajan tilauksen sisällön lisäksi myös mm. elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Viaplay -paketteihin voit tutustua täällä.

Tilaajan ei tarvitse tehdä tämän eteen mitään, kunhan hänellä on Viaplay-tunnukset käytössä. Jos olet kanavapaketin tilaaja mutta sinulla ei ole Viaplay-tunnuksia käytössä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin saat suoratoiston käyttöösi! TV-kanavapaketin sisältö ei muutu kampanja-aikana. Kampanja ei myöskään koske pelkän Viaplayn tilaajia.

*Sisältö jonka Viaplay Total -tilauksella näkee. Erikseen vuokrattavat elokuvat tai Pay-Per-View -lähetykset eivät sisälly pakettiin.

Bonsky