Kaisanet Oy

Watson-palvelu vaihtuu Kaisanet TV:ksi ti 4.12.12018

Watson tv-palvelu poistuu Kaisanetin tuotevalikoimasta ja päivitämme sen automaattisesti uuteen Kaisanet tv-palveluun. Kaisanetin uusi tv-palvelu tuo sinulle entistä laajemman kanavasisällön ja lisäksi kattavan SF Anytime -elokuvakirjaston. Voit katsella ohjelmia IPTV-boksilla, tietokoneella, Smart-tv:llä, tabletilla tai matkapuhelimella.

Uuden palvelun saat käyttöösi helposti ja nopeasti: sinun tarvitsee vain kytkeä virta pois IPTV-boksista, irrottaa pistoke seinästä ja käynnistää laite uudelleen. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa (yhteystiedot lopussa).

Katso eri laitteilla, tilaa kanavasisältöä ja vuokraa uusimpia elokuvia.
Kaisanetin tv-palvelun lisäpalveluna on Spin+ jonka avulla voit tallentaa ohjelmia arkistoosi. SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaita uutuusleffoja, ja mikäli sinulla on C More -paketti, voit käyttää C More Play -kirjastoa ja katsella sen sarjoja ja elokuvia maksutta. Voit katsoa suosikkejasi missä haluat ja samanaikaisesti voit käyttää viittä eri laitetta.

Asiakasetuna saat 6 kuukauden rajattoman tallennuspalvelun veloituksetta. Tallennuspalvelun normaali hinta on 5,90 €/kk. Puolen vuoden tutustumisjakson jälkeen tallennuspalvelu jatkuu maksullisena normaalihintaan 5,90 €/kk. Peruspalvelun hintaan sisältyy 28 kanavan laadukas S-paketti, joka sisältää mm. Discoveryn ja Eurosportin. Tarkan kanavalistauksen näet sinulle lähetetyn tiedotteen kääntöpuolelta ja koko kanavavalikoimaan pääset tutustumaan Kaisanetin sivuilla www.kaisanet.fi/kaisanet-tv.

Kaisanet tv-palvelu otetaan käyttöön tiistaina 4.12.2018.

Aktivoimme uuden tv-kanavapaketin puolestasi vastaavuudeltaan lähimpään mahdolliseen. Joidenkin pakettien osalta sisällöt muuttuvat, mutta C-More-, Viasat- ja Discovery -kanavapaketit säilyvät ennallaan. Mikäli haluat lisätä kanavia pakettiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nykyistä Watson-palvelua voit katsella 3.12.2018 saakka. Watsoniin tehdyt tallennukset eivät siirry uuteen palveluun.

Ohjeita ja lisätietoja saat asiakaspalvelustamme sekä Kaisanetin verkkosivuilta, www.kaisanet.fi/kaisanet-tv.

Asiakaspalvelu puh. 0800 391 234, ma-pe klo 8.00 - 17.00  
Kaisanet Oy

Bonsky
Asiakaspalvelu - KaisaChat! Klikkaa Chat auki! ?