Huawei P30 & P30 Pro - Koe valokuvauksen uusi ulottuvuus

Huawein uudet P30 ja P30 Pro -mallit ovat nyt myynnissä. Leican kanssa yhteistyössä kehitetyillä kameroilla kuvaaminen on aivan uudenlainen kokemus! Nopeimmille ostajille Huawei Watch GT -älykello kaupan päälle! (arvo 249€)

Huawein P-sarja on jo vuosia edustanut mobiilivalokuvauksen kärkeä, ja nyt Huawei P30 haastaa perinteisen puhelimella valokuvaamisen uudella kehittyneellä Leican kolmoiskameralla: laajakulmalinssin (40 MP), ultralaajakulmalinssin (16 MP) sekä superzoom-linssin (8 MP teleobjektiivi) avulla otat uskomattoman vaikuttavia kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Näe maailma selkeämmin, kirkkaammin ja lähempää. Koe valokuvauksen uusi ulottuvuus. 

Lähes kaikilla kameroilla saa otettua hyvät kuvat hyvässä valaistuksessa, mutta pimeässä otetut kuvat paljastavat kameran todellisen laadun. Huawei P30 -puhelimen kameran SuperSpectrum-sensori on kehitetty niin valovoimaiseksi, ettei pimeässä kuvaaminen ole ongelma. Yhdessä kuvanvakaimen sekä Kirin 980-tekoälyprosessorin kanssa sensori pystyy vangitsemaan huomattavasti enemmän valoa kuin tavalliset sensorit. Sano hyvästit rakeisille kuville pimeässä! Tällä puhelimella saat otettua selkeitä ja tyylikkäitä kuvia myös erittäin huonossa valaistuksessa. 

Huawei P30 -malli on saatavilla kolmella eri värillä: kristalli, revontuli sekä kiiltävä musta. P30 -mallissa on 128Gt tallennustilaa, ja sen hinta on 699€.

Huawei P30 Pro -malli on saatavilla samoilla väreillä. P30 Pro -mallissa on valittavana 128Gt ja 256Gt mallit. Niiden hinnat ovat 849€ ja 949€.

Saatavilla Kaisanetin myymälöistä!

P30pro256.jpg Huawei_WatchGt_black_image1.png

Näin lunastat kampanjaedun:

1.    Asiakas ostaa P30 Pro- tai P30 -puhelimen kampanja-aikana 26.3 - 7.4.2019
2.    Asiakas rekisteröityy kampanjasivulla osoitteessa: https://consumer.huawei.com/fi/campaign/p30
Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee syöttää lomakkeeseen seuraavat tiedot: 
o    Nimi
o    Postiosoite
o    Sähköposti
o    Puhelinnumero
o    Puhelimen IMEI-koodi
3.    Asiakas liittää lomakkeeseen kopion ostokuitista
4.    Asiakas hyväksyy, että Huawei käsittelee hänen henkilötietojaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GPDR) mukaisesti. 
5.    Rekisteröinti on avoinna 30.4.2019 asti ja kopio ostokuitista tulee olla liitteenä rekisteröinnin vahvistukseksi.
6.    Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen asiakas saa sähköpostitse vahvistuksen. Huawei Watch GT -kello lähetetään postitse asiakkaalle n. 2-4 viikon sisällä vahvistuksesta.
7.    Jos asiakkaalla on kysymyksiä kampanjasta tai rekisteröinnistä, hän voi olla yhteydessä Huawei Suomen tukeen:
sähköposti: mobile.fi@huawei.com
puhelinnumero: +358 9 23 13 89 98
sähköinen lomake: https://consumer.huawei.com/fi/contact-us/

Huom. Tarjous on voimassa vain kampanja-aikana 26.3 - 7.4.2019
 

Bonsky