Kaisanet Oy

Formula F1 -kausi 2019 alkaa 17.3.

Järjestyksessään 70. Formula 1 -kausi alkaa 17.3 Australian Grand Prix:lla. Kauden aikana on luvassa kaiken kaikkiaan 21 kilpailua, joista viimeinen on joulukuussa. Viihdettä on siis luvassa koko vuodeksi!

Valtteri Bottas pistää kaiken likoon MM-taistossa, kun pelissä on myös jatkopesti Mercedeksen F1-tallissa. Kimi Räikkösellä on puolestaan edessään uusi haaste Sauberista Alfa Romeoksi muuttuneessa tallissa. Puolet tallipaikoista on mennyt uusiksi alkavalle kaudelle, ja autojen uusittu aerodynamiikka tarjoaa enemmän tapahtumia radalla. Yksi kauden merkkipaaluista on historian 1000. F1-kisa, joka osuu Kiinan GP:hen 14.4.

C More esittää Australiasta maaliskuun puolivälissä käynnistyvän ja 21 kisaa käsittävän kauden kaikki ajotapahtumat suorana. Ennakkotunnelmat käynnistyvät tuntia ennen starttia niin lauantaina kuin sunnuntainakin ja ajotapahtumat paketoidaan jälkihöyryissä. C More esittää myös kaikki Formula 2- ja Formula 3 -sarjojen startit suorana.

Räikkösen ja Bottaksen kaikki kierrokset suorana suoratoistopalvelussa

Suomalaisten ja muiden huippukuskien otteita voi seurata jatkossa entistä tarkemmin. C More tuo alkukauden aikana suoratoistopalveluunsa live-lähetyksien lisäksi suomalaiskuskien ja kolmen muun kiinnostavimman kuljettajan on-board -signaalit suorana kaikkiin ajotapahtumiin. Palvelusta löytyvät myös mm. suorat ajanotto- ja varikkosignaalit. Cmore.fi:n F1 Livecenterin avulla katsomiskokemusta voi muokata desktop-laitteella haluamakseen tai seurata lisälähetyksiä 2nd screen -kuvanlähteenä mobiililaitteella.

Tutustu C Moren kanavapaketteihin ja tilaa: C More Total & C More Sport

Huom! Määräaikaisella tilauksella jopa 2kk 0€!

Bonsky