Elisa Viihde Viaplay

 3.12.20 alkaen Viaplay ja Elisa Viihde Aitio yhdistyvät yhdeksi Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalveluksi.

ELISA VIIHDE VIAPLAY

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelusta näet maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten Valioliiga, Bundesliiga, Ligue 1, NHL ja KHL. Katsottavissa myös mm. Huuhkajien ottelut, amerikkalaisen jalkapallon NFL, UFC ja golfin US Open. Katso uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Lisäksi Elisa Viihde Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia.

Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä. 

Joulukuussa 2020

Uusien elokuvien ja sarjojen lisäksi heittäydytään joulutunnelmaan jouluisten elokuvien parissa sekä nautitaan todella runsaasta ja laadukkaasta sporttitarjonnasta!

Joulukuun ehdoton leffahitti on kovan näyttelijäkaartin tähdittämä, Guy Ritchien ohjaama ja tuottama The Gentlemen. Jännityksen ystäville on tarjolla useampikin ensi-ilta, kuten Underwater ja The Lighthouse, ja koko perheelle Eläintohtori Dolittle sekä norjalaiset hittileffat: Puuseppä Andersen ja joulupukki - pieni kylä joka unohti joulun ja Kapteeni Sapelihammas ja maaginen timantti. 

Ensi-iltaelokuvat
Katsottavissa V film premiere - kanavilla ja Elisa Viihde Viaplayssa.Leffasuosituksia
Katsottavissa V film premiere - kanavilla ja Elisa Viihde Viaplayssa.​​​​​​​
Uutuussarjat
Katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa.​​​​​​​
Lastenohjelmat

Tammikuussa 2021

Ensi-iltaelokuvat
Katsottavissa V film premiere - kanavalla ja Elisa Viihde Viaplayssa.
Muita leffasuosituksia
Katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa. 

Uutuussarjat
Katsottavissa vain Elisa Viihde Viaplayssa. 

Lastenohjelmat

Uusia dokumentteja

Bonsky