Asunto-osakeyhtiö Etelätuuli valitsi taloyhtiön asukkaita kuuntelevan Kaisanetin

Toimitamme asunto-osakeyhtiö Etelätuulen asukkaille laadukkaat ja erittäin nopeat 300 M nettiyhteydet kaikkiin huoneistoihin. Kaapeli-tv-kumppanina tarjoamme heidän asukkaille myös yli 150 lisäkanavavaihtoehtoa, laajalla teräväpiirto (HD) -kanavavalikoimalla.

Asunto-osakeyhtiö Etelätuuli valitsi Kaisanetin taloyhtiölaajakaistan toimittajaksi tarjouskilpailun perusteella. Tarjouksessaan Kaisanet otti hyvin huomioon taloyhtiön toiveet. Yhteydenpidon tässä vaiheessa koin Kaisanetin joustavaksi ja reiluksi, kaikin puolin asiakasystävälliseksi. Päättäessään asiasta taloyhtiöllä ei ollut yhtään järkevää syytä valita toista laajakaistan toimittajaa.

Siirtyminen Kaisanetin palveluiden käyttäjäksi on mahdollista, vaikkei siitä päätöstä olisikaan tehty talojen rakennusvaiheessa. Taloyhtiöiltä ei vaadita suuria investointeja, jotta kaikki asunnot saavat perustasoisen nettiyhteyden. 

Kaisanet katsoi mielestäni laajakaistan toimivuutta myös taloyhtiön kannalta. Nyt halpana tarjolla oleva yhteys voikin tulla taloyhtiölle kalliiksi, kun jo muutaman vuoden kuluttua netin nopeutta on nostettava huomattavasti. Kaisanet tarjosi taloyhtiölle mahdollisuuden valita edullisesti kerralla hyvä nopeus.

"Valokaapeli tuodaan kiinteistöön syksyn aikana ja liittymien käyttöönotot tapahtuvat maaliskuun 2021 aikana.  Olemme yhteydessä taloyhtiön asukkaisiin vielä lähempänä toteutusajankohtaa", kertoo kuluttajaliiketoiminnan liiketoimintapäällikkö Esa Reis. 

Asunto-osakeyhtiö Etelätuulen asukkaat maksavat netistä suoraan oman vuokransa yhteydessä, ja näin ollen heille ei tule enää erillistä laskua netistä. Jos asukas haluaa nostaa nettinopeutta perusnopeutta korkeammaksi, se on mahdollista ja tällöin lisänopeus laskutetaan suoraan huoneiston käyttäjältä. Valokuituyhteyden omaavissa taloissa asukkaan on mahdollista nostaa nopeus jopa gigan nopeuksiin ja gigan nopeus on piakkoin mahdollista myös Etelätuulen asukkaille.

Televisiopalveluihin saa laajan kattauksen maksu-tv-kanavia ja Kaisanetin Viasat-tilaajana saa myös Viaplayn ohjelmakirjaston käyttöön ilman eri veloitusta. 

Viestit ja tarkentavat neuvottelut Kaisanetin kanssa ovat olleet miellyttävän asiakasläheisiä, taloyhtiöasiakasta kuuntelevia. Viestitys on toteutunut kirjaimellisesti ”yhteistyöterveisin”, eikä vain viileän ”ystävällisesti” operaattorin ennakkopäätöksiä informoiden. Tämän perusteella minun on helppo johdonmukaisesti uskoa, että samantapainen yhteys toimii taloyhtiön parhaaksi jatkossakin, kun Kaisanet saa toimitettua laajakaistan taloyhtiöön", kertoo Etelätuulen hallituksen puheenjohtaja Markku Kettunen

Asuntokaistan avulla taloyhtiön asukkaat saavat kotinsa verkkoyhteydet huomattavasti normaalihintaa edullisemmin.

Ota asia esille taloyhtiösi yhtiökokouksessa tai ota meihin yhteyttä

Bonsky