Turvapalvelut

Varkaus, vesivahinko, tulipalo - ikäviä yllätyksiä, jotka on hyvä havaita mahdollisimman nopeasti. Kameroilla ja palo- sekä liikeilmaisimilla varustettu valvontajärjestelmä ennaltaehkäisee riskejä, minimoi vahinkoja ja varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

Ota yhteyttä yritysmyyntimme ja sovi esittely. 

Kameravalvonta

Kameravalvontapalvelut tarjoavat helppokäyttöisen tavan valvoa yrityksesi tärkeitä kohteita. Palvelu räätälöityy useiden eri kameravaihtoehtojen myötä tarpeitasi vastaavaksi.

Isoveli-kameravalvontapalvelu sisältää alansa kehittyneimmät kameraratkaisut sisä- ja ulkokäyttöön. Kameroiden lisäksi sinun ei tarvitse hankkia ja ylläpitää omia tallentimia, sillä palvelun tallennin sijaitsee Kaisanetin turvallisessa palvelinkeskuksessa.

Saat meiltä myös räätälöidyt kameravalvontaratkaisut erilaisiin ympäristöihin. Valikoimastamme löytyvät muun muassa erilaiset videotallentimet, videotallennusohjelmistot, analogiset kamerat, IP-kamerat, megapikselikamerat sekä asennus- ja suunnittelupalvelut.

ISOVELI - Näet, vaikket olisi itse paikalla

Isoveli Iiris® -kameravalvonta
on helppo ja vaivaton ratkaisu vapaa-ajanasunnon tai kodin kameravalvontaan. Isoveli Iiris® tuo turvallisuutta arkeen. Isoveli Iiriksen® avulla voit vaivattomasti tarkistaa, mitä lapset touhuavat, miten isoäiti jaksaa tai mitä kesämökillä tapahtuu. Isoveli Iiris® valvoo myös lähes pimeässä.

Normaali päivittäinen käyttö ja tallenteiden katseleminen tapahtuukätevästi  Isoveli®-portaalin kautta.

Isoveli Iiriksen® asennus on todella helppoa. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla asennat kameran käyttövalmiiksi jopa puolessa tunnissa.

ISOVELI Pro® - Tiedät, mitä yrityksessäsi tapahtuu
Isoveli Pro® -palvelu tarjoaa sinulle helppokäyttöisen ja yksinkertaisen tavan valvoa yrityksellesi tärkeitä kohteita, omalta kotikoneeltasi tai mobiilipäätelaitteella.

Saat kiinteään kuukausihintaan luotettavan ja helppokäyttöisen tallennuspalvelun. Ei vaadi kalliita erillisiä tallennuslaitteita eikä huolto- ja ylläpitomaksuja. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa ja voit keskittyä olennaiseen.

Kirjaudu Isoveli®-portaaliin täältä:

Isoveli Iiris® -palvelu
Isoveli Pro® -palvelu

< Edellinen sivu