IT-palvelut

Olivatpa yrityksesi tietotekniikkatarpeet pieniä tai suuria, voit kääntyä puoleemme. Autamme Sinua valitsemaan oikeat ratkaisut toimivan IT-ympäristön rakentamiseen. Tarpeistasi riippuen rakaisu voidaan toteuttaa joko yrityksesi omana IT-järjestelmänä tai ulkoistettuna palveluna.

Tarjoamme omista ja kumppaneidemme palvelinkeskuksista sopivimmat palvelut, joiden avulla helpotat arkeasi ja turvaat tietojärjestelmäsi toiminnan.

> Ota yhteyttä ratkaisumyyjiimme

Tietoturvapalvelut

Tietoturva rakentuu teknisistä ratkaisuista ja osaavista käyttäjistä. Autamme kokoamaan tarpeisiisi sopivan tietoturvaratkaisun. Palvelukokonaisuudestamme löytyy muun muassa virus- ja haittaohjelmien torjunta sekä kattavat palomuuripalvelut.

Palvelin- ja tallennuspalvelut

Säästät aikaa ja rahaa, kun hyödynnät palvelin- ja tallennuspalveluitamme. Et tarvitse isoja alkuinvestointeja etkä omaa IT-osaamista palvelimien asennukseen ja ylläpitoon. Me huolehdimme niistä puolestasi. Järjestelmän ylläpitoon liittyvät tietoturva-, kulunvalvonta- ja sähkönsyöttöratkaisut on hoidettu ammattilaisten toimesta ja voit keskittyä IT:n hyödyntämiseen ilman taustamurheita.

Ratkaisu voidaan toteuttaa tarpeittesi mukaan joko jaetusta ympäristöstä tai yrityksellesi varatuista omista laitteista. Lisää turvaa saat halutessasi hajauttamalla palvelut Kajaanin ja Iisalmen konesaleihimme, jolloin käytettävyys kestää suuremmatkin riskit.

< Edellinen sivu