Laajakaista-info

Alla on tietoa Kaisa Laajakaista -liittymien ominaisuuksista. Hinnastomme löydät täältä. Tutustu myös Kaisanetin asiakkaan etuihin!

KAISA Kaapeli

Kaisa Laajakaista Kaapeli -liittymä on nopea ja heti valmis.

Kaisa Laajakaista Kaapeli, on joka kodin kätevä laajakaistaliittymä, joka on varmatoiminen ja helposti siirrettävissä esimerkiksi muutettaessa uuteen osoitteeseen, jossa toimii Kaapeli-TV -liittymä. Kaapeli-TV -liittymäsi kautta saat huippunopean laajakaistayhteyden edullisesti ja kytkentä on valmis heti! Tarvitset ainoastaan kaapelimodeemin, jonka liität TV-antennin pistokkeeseen.


Kaisa Kuitu

Tulevaisuus on täällä

Kaisa Kuitu tarjoaa sinulle varman nettiyhteyden, jonka avulla kotisi pysyy ajantasalla pitkälle tulevaisuuteen.

Oletko kyllästynyt tiedonsiirron hitauteen ja yhteyden katkeamiseen? Valokuidun suurimpia etuja ovat sen nopeus ja käyttövarmuus, joten netissä surffailu käy vaivattomasti.

Valokuitu on hiuksenhieno, lasista valmistettu optinen johdin, joka on tiedonsiirto-ominaisuuksiltaan ylivoimainen myös kuparikaapeleihin verrattuna. Rajoittamattomalla kapasiteetillä varustettu kuituverkko liittää kotisi osaksi verkostoitunutta maailmaa ja tuo nykyaikaiset sähköiset palvelut jokaisen ulottuville.

Kuitu Laajakaista helpottaa etätyön tekemistä ja kotona opiskelemista, sillä videopuhelut ja tiedonsiirto onnistuvat vaivatta valokuituliittymällä varustetussa kodissa tai kesämökissä.

10/10 M Tiedostojen ja musiikin lataaminen, videopuhelut.

30/10 M Internet- ja tv-palvelujen tehokäyttö, , tilausvideot, puhepalvelut

300/100 M Internetin täysmittainen hyödyntäminen usealla tietokoneella yhtä aikaa, verkkopelaaminen, etätyöskentely ja -opiskelu, terveyspalvelujen hyödyntäminen. 

Kaisa ADSL

Kaisa Laajakaista ADSL on huippunopea liittymä, joka sopii vaativimpaankin Internetin käyttöön. Liittymä on käyttäjälleen aina avoinna.


Kaisa Asuntokaista

Kaisanetin Asuntokaista -palvelu tuo nopeat ja tehokkaat internetyhteydet ja mahdollistaa myös TV-palvelut liittymän kautta.

Asuntokohtainen, jatkuvasti aktiivinen liittymä on kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille tarjottava palvelu, joka lisää internetasioinnin helppoutta. Asuntokaista -palvelun toimittaa oma operaattorisi, joten ongelmatilanteissa apu on lähellä.

Palveluun sisältyy nopea internetliittymä kaikissa asunnoissa. Mikäli perusvauhti ei riitä ja haluat lisänopeutta, sekin käy aina 100 Mbps saakka!

Käyttäjällä on mahdollisuus tehdä erillinen asuntokohtainen sopimus lisänopeudesta Kaisanetin kanssa, jolloin saat lisäksi

  • sähköpostipalvelun (sis. 5 sähköpostiosoitetta/asunto)
  • webmail -käyttöliittymän
  • kotisivutilaa  

< Edellinen sivu