Jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa!

Kaisanet on käynnistänyt jäsenasiakkaille suunnatun etuohjelman 1.3.2017 alkaen.

Kaisanet Oy on Kainuun Puhelinosuuskunnan ja Puhelinosuuskunta IPY:n yhteinen palveluyhtiö. Jäsenetuohjelma tuo etuja Kaisanetin palveluja käyttäville jäsenasiakkaille.

Jäsenet saavat 4 % edun yleisimmistä Kaisanetin kuukausilaskutettavista palveluista, kuten laajakaista-, kaapeli- tv- ja puhepalveluiden kuukausimaksut. Asiakkailta ei vaadita toimenpiteitä, vaan Kaisanet huolehtii jäsenetujen toteutumisesta alennuksina normaaleilla kausilaskuilla. Etuohjelmaa on tarkoitus kehittää ja laajentaa uudet palvelut ja asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Terveiset osuuskunnilta

Kaisanet on hoitanut KPO ja IPY -osuuskunnilta vuonna 2011 siirtynyttä  palvelutehtävää mallikkaasti. Nyt alkavan jäsenetuohjelman myötä edut  osuuskuntien jäsenyydestä kasvavat merkittävästi. Käyttämällä jäsenetupalveluja saat parhaan hyödyn jäsenyydestäsi. Näin yhdessä toimien voimme varmistaa paikallisen palvelutarjonnan kehittymisen jatkossakin.

KPO:n tai IPY:n jäseneksi voi liittyä Kaisanetin asiakas, jolla on käytössään Kaisanetin puhelin-, laajakaista tai kaapeli-tv -liittymä. Osuuskuntien jäsenasioissa Teitä palvelevat Kaisanetin myymälät ja asiakaspalvelu.

Kaisanet palvelee

Kaisanet on moderni alueen oma tietoliikenneyhtiö, jonka tehtävä on vahvistaa alueen kehittymistä ja elinvoimaisuutta sekä tarjota asiakkaillemme nykyaikaisia tietoliikenne- ja laajakaistapalveluita. Jäsenasiakkaana saat sitä enemmän etuja, mitä enemmän käytät Kaisanetin palveluita. Nyt on hyvä hetki varmistaa, että käyttämäsi palvelut tuotetaan alueen omasta yhtiöstä. Ota yhteyttä tai tule käymään, olemme valmiina palvelemaan!

Jäsenetuterveisin,

Mikko Kurtti
toimitusjohtaja
Kaisanet Oy

Kaisanetin jäsenetuohjelma pähkinänkuoressa:

• Jäsenasiakas on Kaisanetin asiakas, jolla on KPO- tai IPY -osuuskunnan osuus.
• Jäsenasiakkaat saavat 4 % alennuksen laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhepalvelujen kuukausimaksuista, myös kampanjahinnoitelluista laajakaistamaksuista.
• Jäsenasiakkailta ei vaadita toimenpiteitä, vaan Kaisanet huolehtii jäsenetujen toteutumisesta.
• Jäsenedut näkyvät alennuksina normaaleilla kausilaskuilla.
• Jäsenedut alkavat kertyä 1.3.2017 alkaen.
• Uudet jäsenet saavat edut käyttöön jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Nyt kannattaa pistää jäsenasiat kuntoon, sillä jäsenasiakkaana säästät selvää rahaa! Esim. Kaisa Viihde -palvelun käyttäjälle jäsenetu tuo vuodessa lähes 20 euron alennuksen! Jos taloudessasi on vielä kaapeli-tv-liittymä tai lankapuhelinliittymä, saat 4%n edun myös näistä palveluista! Kysy lisää!

Kaisanet asiakaspalvelu, puh. 0800 391 234
Myymälät: Pohjolankatu 20, Kajaani | Pohjolankatu 5, Iisalmi

 www.kpo.fi, www.ipy.fi

< Edellinen sivu