Yritysliittymät

Liikkuvissa puhetarpeissa edustamme edullisia DNA:n matkapuhelinliittymiä ja niiden palveluita. DNA-matkapuhelinliittymäsi hankit kätevästi myymälöistämme tai ottamalla suoraan yhteyttä asiantuntevaan yritysmyyntiimme. Alta löydät ilmaiset palvelunumeromme yrityksille.

  • Kajaani ja Iisalmi - Puh. 0800 39 1234

DNA Optimi matkapuhelinliittymät - yrityksesi tarpeiden mukainen ratkaisu

DNA Optimi -matkapuhelinliittymät ovat yrityskäyttöön tarkoitettuja liittymiä, jotka mahdollistavat DNA Mobiilivaihteen ja muiden yrityksessä käytössä olevien yrityspalveluiden käytön.

DNA Optimi Liittymä

DNA Optimi Liittymä on kustannustehokas liittymä, jossa liittymän kuukausimaksu sisältää tiedonsiirtopalvelun. Puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan.

DNA Optimi Perusliittymä

DNA Optimi Perusliittymä on käytön mukaan veloitettu liittymä. Liittymä sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat maksaa todellisen käytön mukaan tai niille yrityksen työntekijöille, joilla ei ole tarvetta tiedonsiirtopalveluille.

DNA Optimi Pakettiliittymät ja yrityspalvelut

DNA Optimi Pakettiliittymä on monipuolinen, yrityksen käyttötarpeiden mukaan joustavasti muokattavissa oleva pakettihinnoilla veloitettava liittymä. Liittymään voidaan valita käyttäjille tai käyttäjäryhmille sopivat kiinteään kuukausihintaan veloitettavat puhe- ja tekstiviestipaketit ja tiedonsiirtopalvelut.

DNA Optimi -matkapuhelinliittymät ja -yrityspalvelut tarjoavat yrityksille helpon tavoitettavuuden ja langattoman viestinnän palvelut.

Puhepakettien kk-maksut:

Tekstiviestipakettien kk-maksut:

Paketti sisältää kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit/laskutuskausi.

Netti-lisäpalvelun kk-maksut:

Kaikki DNA Netti -lisäpalvelut ovat 4G LTE -palveluita, eli niillä on aina käytössä paras mahdollinen matkaviestinverkon tiedonsiirtopalvelu. DNA Netti PRIO -lisäpalvelut saavat DNA:n matkaviestinverkossa parhaat saatavilla olevat tiedonsiirtonopeudet.
 

Hyödyt ja edut

  • DNA Optimi Liittymässä on tiedonsiirto valmiina, edullisena ja liittymän kuukausimaksuun sisältyvänä palveluna.
  • DNA Optimi Liittymässä ja DNA Optimi Perusliittymässä puhelut ja viestit veloitetaan todellisen käytön mukaan.
  • DNA Optimi Pakettiliittymän kulujen budjetointi on helppoa pakettihinnoiteltujen puhe- ja tekstiviestipakettien ja tiedonsiirtopalveluiden vuoksi.
  • Kaikkiin DNA Optimi -liittymiin voidaan liittää laaja valikoima lisä- ja yrityspalveluita.
  • Kaikista DNA Optimi -liittymistä voidaan tuottaa yritykselle käyttäjä- tai käyttäjäryhmäkohtaisia ratkaisuja.
  • Lisätietoa yritysliittymistä löydät täältä.
< Edellinen sivu