Kotikuitu

Kotikuitu on valokuituyhteys, joka voidaan tuoda kotiisi, maatilan tarpeisiin tai jopa kesämökille. Valokuidun rajoittamaton kapasiteetti tuo sinulle kaikki sähköiset palvelut laadukkaasti ilman häiriöitä. Kun liität kotisi valokuituverkkoon, varmistat nettiyhteyksien toimimisen nopeasti ja varmasti pitkälle tulevaisuuteen – ilman datakattoja. Samalla nostat kiinteistösi arvoa ja asumisviihtyvyyttä nykyaikaisella liittymällä.

Älytelevisio, videopalvelut, etävalvonta, etätyö, maatilan robottiratkaisut, hoiva- ja terveydenhuollon palvelut kuvayhteyksineen, kaikki nämä verkkoon siirtyneet palvelut tarvitsevat kiinteän ja vakaan liittymän. 

Kaisanetin meneillään olevat valokuituhankkeet:

Pielavesi - Klikkaa lisätietoihin ja kyselyyn
Liperi- Klikkaa lisätietoihin ja kyselyyn.

Kuhmo - Klikkaa lisätietoihin ja kyselyyn.

Kotikuitu-liittymällä ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimmat yhteydet käyttöösi - myös langattomasti.

Nyt Kotikuitu-liittymä alk. 620 € (norm.hinta alk. 1240 €). Liittymän voit maksaa myös kätevästi osissa. Tarjous edellyttää 24 kuukauden laajakaistan palvelusopimusta. Nyt kannattaa tarkistaa kuituliittymän saatavuus ja liittymäsi hintatiedot asiakaspalvelusta.

Valitse liittymään tarpeitasi vastaava Kaisa Laajakaistayhteys  (€/kk) 

Kaisa Vauhti 100M/10M -yhteydellä  29,90
Kaisa Viihde 300M/100M -yhteydellä  39,90
Kaisa Mahti 300M/300M -yhteydellä  49,90

Tiesithän, että Kaisanetin jäsenasiakkaana saat vielä 4% edun esim. laajakaistan kuukausimaksusta. Säästät siis selvää rahaa. Lue lisää jäseneduista tästä.

Kiinnostuitko, kysy lisää täältä tai rimpauta asiakaspalveluun puh. 0800 391 234.

 

Kotikuitu pientaloon

Jos olet rakentamassa taloa, kannattaa valokuitukaapeli tai valmius sille asentaa yhdessä sähkökaapelin kanssa. Kysy meiltä tarkemmat ohjeet kaapelin vientiin. Varsinaiset kytkentätyöt tekee aina Kaisanet. Myös talon sisäverkko kannattaa rakentaa liittymän asentamisen yhteydessä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Tilattaessa Kaisanetiltä esimerkiksi sisäverkkoasennuksia, ovat sisäverkon työkustannukset kotitalousvähennyskelpoisia.

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2017 on 2 400 euroa/henkilö. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunnille vähennyksen määrä on 4 800 euroa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löytyy esimerkiksi Veronmaksajain keskusliitosta.

Kotikuitu – satsaus pitkälle tulevaisuuteen

Kotikuitu-liittymä norm. hinta  1240€ muodostuu asennusmaksusta 97€ *, päätelaitteesta 213€, asennuksesta 620€* ja liittymismaksusta 310€. Paketti sisältää 150 metriä tilaajayhteyttä. Mikäli yhteyttä on enemmän, hinta lasketaan tapauskohtaisesti. * Kotitalousvähennyskelpoisia.

Hinnat sis. alv. 24 %.Pidätämme oikeudet muutoksiin.

< Edellinen sivu