Watson

Uusi tapa katsoa tv:tä

Kaisanetin asiakkaana saat Watson-laajakaista-tv-palvelun käyttöösi nyt uutena boksipalveluna.

Watsonin avulla katsot eri päätelaiteilla, tilaat kanavasisältöä ja vuokraat uusimpia Makuunin elokuvia.

Watsonissa voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta rajattomasti puoleksi vuodeksi, sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Watsonin Makuunista löydät uutuusleffat - myös HDna. Palvelu muistaa mitä katsot, joten aloita vaikka selaimessa ja jatka tabletilla. Vuokraelokuvien hinnat alk. 0,33 €/elokuva!

Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 48 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat. Lisää urheilua, elokuvia ja viihdettä saat tilaamalla erilaisia maksukanavapaketteja. CMore Play leffa- ja sarjakirjastosta löydät muuten runsaasti sisältöä myös ilman veloitusta.

Ota Watsoniin väh. 10 Mbit/s kiinteän laajakaistayhteys. Voit katsoa Watsonia kotonasi läppärin lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella,jos taloudessasi löytyy  langattoman verkon mahdollistava wlan.  Watson käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti. Palvelu toimii Android/IOS/Windows 8.1 tableteissa ja älypuhelimissa, Windows-tietokoneen selaimilla sekä Mac-tietokoneissa Safari-selaimella.

Uutta Watson IPTV-boksipalvelu

Watson iptv-boksipalvelu on tarkoitettu adsl-liittymiin ja nopeisiin valokuitu-liittymiin. Hallitset palvelusi sisältöä boksin kauko-ohjaimella tai Windows PC-selaimella. Tarjolla on nyt runsain määrin lisää kanavapaketteja. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi. Vuokraa tuoreimmat huippuleffat Makuunin vuokraamosta, myös HDnä. Nyt on leffojen vuokraaminen laadukasta ja tehty todella helpoksi.

Valokuitutalouksiin suosittelemme väh. 30 Mbit/s laajakaistayhteyttä. Hinta sisältää myös kuuden lisäkanavan Next-viihdepaketin. Kanavat:National Geographic Channel, Eurosport, MTV, Euronews, Showtime ja TV7.

Watsonin hinta on  8.90 €/kk *

1.1.2016 alkaen Watson-palveluun lisätään lakisääteinen tekijänoikeusmaksu. Maksu veloitetaan Watson-palvelumaksun yhteydessä ja se tilitetään sellaisenaan tekijänoikeusjärjestöille.Maksun suuruus on 2,48 €/kk tallennuspalvelun sisältävää Watson-liittymää kohden. Maksu näkyy laskulla omana rivinään nimellä "Tekijänoikeusmaksu".

Katso Watson-kanavien ja kanavapakettien esittely tästä (5-2017*).

Kirjaudu Watsoniin osoitteessa: www.watson.fi

Käyttöohjeet, erityisehdot ja boksin päivitysohjeet löydät täältä:

                     Tilaa helposti soittamalla tai tule käymään!

                                        Palvelunumero: 0800 391 234

Kaisanet Kajaani, Pohjolankatu 20, 
Myymälä avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu (at) kaisanet.fi

Kaisanet Iisalmi, Pohjolankatu 5, 
Myymälä avoinna ma-pe 9-17

asiakaspalvelu (at) kaisanet.fi

*

< Edellinen sivu