MUUTOKSIA
WATSON-PALVELUUN

Watson-palvelun kehittäminen jatkuu kevään aikana, kun Watson saa uutta sisältöä ja mobiilisovellukset uudistuvat. Kevään aikana myös tallennusominaisuudet muuttuvat - kehitämme kuuden kuukauden rajattoman tallennustilan ominaisuuksia, joilla sisältö on helpommin löydettävissäsi ja tallentaminen entistäkin helpompaa.

Muutoksia tulee myös kahden viikon kanavakohtaiseen tallennukseen. Tekijänoikeusmuutosten siirtymäaikojen umpeutumisen myötä Watson-palvelun kanavakohtainen kahden viikon tallennusominaisuus poistuu ma 3.4.2017 alkaen. Ominaisuuden poistamisen taustalla on vaatimus tekijäinoikeusjärjestöiltä koskien kaikkia vastaavanlaisten palveluiden tarjoajia. Takana on pitkät neuvottelut ja onneksemme olemme voineet pitää ominaisuutta muiden tallennusmahdollisuuksien rinnalla asiakkaillemme näinkin pitkään. Kuukausihintaan muutoksella ei ole vaikusta, sillä tallennusominaisuuksia, joista tekijänoikeusmaksua maksetaan, on Watsonissa myös jatkossa.

Yksittäisten ja toistuvien ohjelmien kuuden kuukauden rajaton tallennus säilyy edelleen, joten tallennusominaisuuksia löydät Watsonista myös jatkossa. Tallentaa voit älypuhelimella, tabletilla, selaimella tai televisiolla, johon on asennettu Watson Smart TV -sovellus tai jossa on Watson tv-tikku/boksi.

  • Kuuden kuukauden rajaton tallennustila mahdollistaa yksittäisten ohjelmien tai sarjojen tallentamisen kaikilta peruskanavilta. Käyttöliittymässä tämä tapahtuu seuraavasti:- ”Tallenna” -valinta tallentaa yksittäisen ohjelman arkistoon. - ”Tallenna aina” -valinta tallentaa kaikki ko. ohjelman jaksot. Tätä käskyä kannattaa käyttää aina, kun olet tallentamassa esim. viikoittain tulevaa ohjelmaa ja haluat talteen sen jokaisen jakson.
  • Tallenteiden katsominen. Tehtyjä tallenteita voi katsella kaikilla yllä mainituilla laitteilla.

Mikäli käytät tallentamiseen kodissasi sijaitsevaa kovalevyä tai muistia, ei tallentamiseen tältä osin tule mitään muutosta. Kotitallennusmahdollisuudet ks. lisätietoja watson.fi > tuki.

Tulossa uudet mobiilisovellukset!

Helmi-maaliskuun vaihteessa julkaisemme uudet iOS ja Android -mobiilisovellukset. Uusi mobiilisovellus nopeuttaa sovellusten käyttöä, ja sisältää huippuominaisuuden, jolla voit käyttää mobiililaitettasi älytelevisiosovelluksen kaukosäätimenä "liuttamalla" sisällön mobiililaitteestasi televisioruudulle. Tulevan päivityksen myötä Windows Phonen Watson-tuki päättyy myöhemmin keväällä.

Smart TV -tuki laajenee

Mikäli olet Watson asiakas ja sinulla on Smart TV eli älytelevisio, saat Watson-sovelluksella Watsonin helposti televisioosi ilman lisälaitteita. Voit kirjautua olemassa olevilla tunnuksilla suoraan Smart TV -sovellukseen, jonka löydät television sovellus-kaupasta. Lisätietoja watson.fi/fi/alytelevisio.

Luvassa uusia sisältöjä!

Maalis- ja huhtikuun aikana on tulossa loistavia uutisia uusista tv-sisällöistä! Seuraa uutiskirjeitämme, kotisivuamme ja Facebookia, niin saat tiedon heti ensimmäisten joukossa. Mukavia hetkiä Watson-palvelun parissa jatkossakin!

Lisätietoja Kaisanetin asiakaspalvelusta, puh. 0800 391 234

< Edellinen sivu

Ajankohtaista:

KaisanPäivät on täällä! (13.11.2017)

KaisanPäivät on täällä!

Valokuitua Pielavedelle - Ilmoita kiinnostuksesi (20.11.2017)

Valokuitua Pielavedelle - Ilmoita kiinnostuksesi

Joulun parhaimmat tarjoukset Kaisanetilta (6.11.2017)

Joulun parhaimmat tarjoukset Kaisanetilta

Marraskuussa katsotaan bonuksena kamppailulajeja (3.11.2017)

Marraskuussa katsotaan bonuksena kamppailulajeja

Riennä parhaisiin katselunautintoihin (3.11.2017)

Riennä parhaisiin katselunautintoihin

Kauppa.kaisanet.fi on avattu! Toimitus 0€ (29.9.2017)

Kauppa.kaisanet.fi on avattu! Toimitus 0€

Valokuitua Liperin Jyrinkylään- Ilmoita kiinnostuksesi (9.10.2017)

Iloisia uutisia sähköpostiasiakkaillemme (1.9.2017)

Iloisia uutisia sähköpostiasiakkaillemme

Viasat-tilaaja, lataa Viaplay (31.8.2017)

Viasat-tilaaja, lataa Viaplay

Laajakaistapalvelumme uudistuivat! (31.5.2017)

Laajakaistapalvelumme uudistuivat!

Nat Geo Wild HD uutena kanavana Viasat Kulta ja Viasat Viihde -kanavapaketteihin (15.8.2017)

Tietoturvapaketti uudistus 23.5.2017 (12.5.2017)

Tietoturvapaketti uudistus 23.5.2017

Laadukas ICT-ympäristö räätälöidään yrityksen tarpeisiin (26.4.2017)

Nyt kannattaa olla jäsenasiakas! (14.2.2017)

Nyt kannattaa olla jäsenasiakas!

Korko 0% Kulut 0% Kaisa Maksuaikasopimuksella (10.2.2016)

Korko 0% Kulut 0% Kaisa Maksuaikasopimuksella